onsdag 2 oktober 2013

dopet avklarat..


Ja i söndags så döptes lilla Annie...här är hon helt dizzy så trött hon är...hon skrek som en galning under dopet..sen somnade hon..inte alls intresserad ;-) Det var en gospel kör som sjöng för oss ;-))))) asså det var inte en enda i denna kör som kunde sjunga..men det är kanske inte så ovanligt i dagens läge men dom sjöng väl för glädjen... dom gjorde nog så gott dom kunde ;-)


Här går de äldsta snyggingarna....hade glömt att säga till dom att dom skulle bära ljus och kors...så de var lite smått oförberedda he he...dom gjorde det bra!
Maja var jätteduktig i kyrkan....satt fint med töserna...trodde det skulle bli gnälligt eller att hon skulle springa omkring...men där hade jag fel :-) Hon och Bastian busade och hade mycket bus för sig...men det var en lång dag och hon var helt slut sen på kvällen...ja hon var inte ensam om det ;-)

Petra och Magnus hjälpte oss (som vanligt) med att städa av lokalen och med maten osv....allt gick mycket fortare och lättare pga dom TACK!!! efteråt åkte vi hem till oss och satt ner och pratade i några timmar...tiden flög iväg som vanligt! Vi har så mycket att prata om...måste ses snart igen....


Pappa var hemma hos oss och vi passade på att gå ner till havet!!! står här och njuter av den underbara utsikten!!Blev sååå glad att hans rullstol gick in via vardagsrummet...tjihoooo nu kan han komma även till vintern...Lilla Daddy....<3 p="">

Imorgon är det städ  och ett läkarbesök för mig som gäller...hade tänkt baka inför Emelies kalas men vi får se vad tiden säger!

Hepp nu kallar bingen!!

So Long--------------------->>


Inga kommentarer: