lördag 10 november 2012

Lördag idag.....



En repris...pepparkaks cheescake såååå god....ska ha den och lussebullar jammi....på menyn idag blev det Broccoliegratäng!!!! såååå lyxigt....asså jag älskar den gratängen....mumma!!!

Nellan är ute på pataj med Paulina och vi andra ska mysa och kolla Så mycket bättre! är så mätt och sömnig redan...Maja sover så nu kan man slappa lite extra! Åt en näve vitaminer imorse...till middag och ska nu ikväll med...men det dröjer ju ett tag innan jag känner av det....tänk att jag gått så länge utan att ätit rätt...pga op... studierna är klar NU...jag opereades -09 hm....ja ja kunde varit värre,,,men lite smäll på fingrarna till er som inte fattat hur man mått!!! och hur trött jag varit/är inte bara lat som sitter i soffan med värk och knapra tabletter som jag fått höra att man skriver om mig,,,hm smaklöst!! men men inte förvånad! pga grav vitaminbrist kan nog mycket av min värk bli mycket bättre...*håller tummarna*

Var iväg med de stora barnen och köpte present till Daddy och Morgan till imorgon....ska göra en go middag och ha lyxig gofika till kaffet....ja skämma bort papporna imorgon ska vi göra!!!

Helgen har gått väldigt fort tycker jag....nästan lite ångest fast det bara är lördag idag....:-(
Ang julklappar så vet jag rätt många som jag ska köpa så jag ska nog inom 2-3 vara färdig och då kommer jag göra ett rekord att faktiskt vara klar i gooood tid...sen har man tid för bakning,julmat,julstäd och pyssel....ja det blir bra...och kommer att vara ledig i 14 dagar ;-) denna julen kommer vi göra lite annorlunda....den som lever får se ;-) men det kommer inte bli som tidigare jular!

Hepp nu önskar jag alla en go kväll!!

So Long------------->>

Inga kommentarer: