söndag 24 mars 2013

LYCKAN HAR KOMMIT TILL OSS...äntligen..


Ja denna helgen har varit intensiv..mycket rolig men är helt slut! Fredagen började redan på jobbet med mycket skratt och fredags myzzz.. teckenspråks kurs med Helen som var riktigt rolig ;-)

Kom hem och då var det en kille ifrån Ljud Center som satt en ny antenn och installerat så vi har boxer igen...blev nästan klar i hela huset...kommer igen nu i veckan....sen fixade vi lite i vardagsrummet...började möblera så som vi *trodde att vi skulle ha det* men insåg att vi ville ha det annorlunda....det blev riktigt bra!!
sen fixade vi fredagskäk och firade fredag,,,,

Lördag kom mamma vid 11-tiden, vi fikar gott sen var det lite fix i huset medan dom leker och går ut med vagnen...då passar vi på att sätta upp lite tavlor mm...lagar mat *mamma och Nelly* BROCCOLI gratäng!!! whiiiii såååå gott!!! Emelie och Mojja äter nuggets och klyftpotatis...sen kommer Världens BÄSTA hyresvärd med hans far och fixar barnsäkra kontakter i Majas rum....dom förbereder oss att dom behöver prata med oss...jaha nu blir vi lite nervösa och tänker-vad är det nu??

Jo börjar David....angående köket....vi får ju 1000 kr per 10000 kr för köket...eh tänkte jag... vill dom att vi ska köpa checken??..(.för dom kan inte dra av dom 8000 kr på köksaffären) jo....fortsätter han...vi tänkte höra med er om ni vill ha den?????? VILL HA EN CHECK?? nej tack vi gillar inte att shoppa på IKEA!!!
Självklart att vi vill,,,,herre gud jag och Morgan bara stirrar på varandra!! händer detta?? Morgan sa nått i stil med att-har hört att det finns såna här människor men har aldrig träffat dom ;-) asså så underbart givmilda människor det här är....dom är inte i behov av nått så då väljer dom att GE oss denna check!! fattar ingenting!! Men är såååååå tacksam!!! Så tisdagen efter påsk kommer vårt nya kök!! Whiiiiiiiii

Mycket  att smälta efter att dom åkt.....då kommer Magnus och Petra med  barn som varit i Ullared...mamma avrundar och nu sitter vi halvt chockade och fika med dom.....kul att träffas igen!! träffas vi för sällan...men när vi ses så känns det lite som igår...underbara människor det med!!! vi umgås ända till ca 22-tiden....nu är jag helt slut...för denna dagen har varit underhållande hela dagen lång!!!! somnar gott!!

Söndag idag och vi sover till 06:30 då lill-tjoddan vaknar....har en mys-morgon ...vi badar och sen sover vi på soffan, en timme nästan...underbart...klockan 11:45 kommer de stora ungarna in ifrån Nellys place...dom äter frukost och vi förbereder oss att åka till Harplinge för att träffa Magnus för slutbesiktning och få ett avslut! *äntligen* Det går bra...sägs inte mycket, han godkänner den och vi skriver papper på allt...YES nu kan vi släppa det och koncentrera oss på *vårt nya hem* åker till Plantagen och köper en stor fredskalla till vardagsrummet!!

Ännu en fantastisk sak hände nu ikväll...Maja somnade inne i hennes rum!!! *hon sovit i vår säng sista året...så inatt kanske vi får mer plats?!! ;-) hoppas hoppas...
Imorgon ska jag jobba...hoppas Annie inte är som hon varit i helgen...helt skogstokig i magen och det har spänt och molat i nedre regionen....känns nästan som små värkar...hua hua... hepp nu är novellen slut...hi hi ska mysa lite till innan sängen.....HA EN GO KVÄLL!!!!!

So Long----------------->>



3 kommentarer:

Gunillas Blogg sa...

Där ser ni ...Det man sår det får man skörda... Ni är ju helt underbara själva därför så fick ni det... UNIVERSUM valde ut er...Kram

morris sa...

Åh så gullig du är....Kramiz

morris sa...

asså det var ifrån johanna