tisdag 4 september 2012

börjat jobba....

 Bella mår bättre ;-)

Stort gäsp....Har jobbat i 2 dagar nu..och det har varit kul på jobbet...så skönt att känna sig så välkommen tillbax och dom där goa kramarna kändes ända in i själen ;-) Men jag är sömnig..;-) en annan trötthet...inte nog med det...så är här 2 sjuka barn hemma....Emelie är jätte dålig...det bröt ut riktigt ordentligt i går...var nära att åka upp med henne men vi avvaktade tills idag...så Morgan åkte med henne och Maja...och hon blev sjuk idag...snorig och gnällig...stackars Morgan som fick börja pappaledigheten med så mycket gnäll och så....men men då blir det bara bättre sen ;-) Har gett dom antibiotika och febernedsättande så hoppas natten blir lugn.....

Nelly släppte vi av i stan 06:30 på lilla torg då hennes klass samlades där för att åka till Stockholm. Hon kommer inte hem förrens på torsdag kväll :-( är glad för hennes skull men orolig så klart! hoppas dagarna går fort....hon har ringt några ggr redan och det är jag glad för ;-)

Imorgon är jag ledig...blir nog bara att vara hemma i och med att barnen är sjuka men det kan vara mysigt det med....hepp nu infinner sig skrivkrampen....ha en trevlig kväll!!

So Long---------->>

Kramizar


Inga kommentarer: